Tevredenheid & klachten

U heeft de mogelijkheid om FysioExperts, aan het einde van uw behandeltraject, te beoordelen middels een anoniem tevredenheidsonderzoek. Dit onderzoek wordt u toegezonden per e-mail namens ‘Qualiview’. Wij stellen het op prijs als u hieraan meewerkt; met uw hulp verbeteren wij onze service!

 

Enkele mooie complimenten die wij kregen van patiënten:

Ik vond Renée vriendelijk en eerlijk over de mogelijkheden van haar behandeling. Een prettige therapeut!
Eva heeft ons zeer goed geholpen met de afplatting/voorkeurshouding van ons kind. Altijd goed advies en goede oefeningen, waardoor ons kind na een paar keer fysio geen voorkeurshouding meer heeft.
Ik ben Ivonne dankbaar voor haar begeleiding en utizetten van het traject dat we zijn aangegaan.

Heeft u een klacht?

FysioExperts doet er alles aan om uw behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Heeft u onverhoopt toch een klacht over de behandeling of over de praktijk? Bespreek dit gerust met uw behandelend therapeut. Grote kans dat u samen tot een passende oplossing komt. Lukt dit niet, dan kunt u contact zoeken met het Hoofd FysioExperts: dhr. Willem Jan Adriaanse via: 079 - 320 86 86 of stuur een e-mail naar: info@fysioexperts.nl.

Alle therapeuten zijn aangesloten bij de klachtenregeling van hun beroepsvereniging: het VvOCM (oefentherapie, het KNGF (fysiotherapie) of NVH (haptotherapie). Mocht u er met de praktijk niet tot een geschikte oplossing komen, dan kunt u contact opnemen met de beroepsvereniging.