Even voorstellen: Marit Huisman!

Waarom ben je fysiotherapeut geworden?

Daarvoor moet ik heel ver terug de tijd in, naar de periode dat ik klein meisje van een jaar of 10 was. Toen korfbalde ik nog veel en kreeg ik een blessure aan mijn enkel. Ik zocht naar een fysiotherapeut en kwam ik terecht bij mijn huidige collega sportfysiotherapeut Ronald (leuk toeval!). Ik mocht allemaal sprongspelletjes doen en met ballen gooien en dat vond ik zo leuk dat het toch een beetje bij me is blijven hangen. Toen ik eenmaal een keuze moest gaan maken wat ik wilde studeren koos ik niet meteen voor fysiotherapie. Ik was net 16 en vond het lastig om hier een beslissing over te maken, dus ben ik een jaar gaan werken om hier rustig over na te kunnen denken. In dat traject kwam eigenlijk fysiotherapie steeds weer terug naar boven. Dus ben ik het avontuur aangegaan!

 

Wat vind je leuk aan het vak?

De afwisseling; ieder half uur komt er een ander persoon bij je binnen met een andere klacht. Maar het allerleukste is toch wel dat je de tools hebt om mensen te helpen en dat zij weer tevreden de deur uit gaan.

 

Denk je er over na om je te gaan specialiseren? Zo ja waarom?

Ik denk er wel eens over na wat ik zou willen doen wat betreft een specialisatie. Ik ben mij bijvoorbeeld momenteel aan het oriënteren op handtherapie. Maar wie weet wat de toekomst mij nog brengt.

 

Hoe lang werk je al bij FysioExperts en heb je bijzondere momenten meegemaakt?

Ik werk sinds 2016 bij FysioExperts. Ik was net een half jaar afgestudeerd toen ze hier op zoek waren naar een waarnemer (dat is iemand die invalt bij ziekte of wanneer collega’s op vakantie gaan). Sinds januari 2018 ben ik eigen uren gaan werken. Dus ik werk al 2,5 jaar bij FysioExperts, de tijd vliegt! Elke dag hier werken is bijzonder. Ondanks dat we elkaar niet veel zien door de drukke agenda’s, hebben we wel altijd veel lol tijdens de pauzes!

Deel dit bericht via