Graag stellen wij u voor aan onze collega Suzanne Thijssen

Mijn naam is Suzanne Thijssen. Ik ben inmiddels 38 jaar. In 2001 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Daarna ben ik gelijk gaan werken. Ik ben werkzaam geweest in verschillende praktijken en ook op scholen. In 2007 heb ik de specialisatie Kinderoefentherapie afgerond.

In mijn werk heb ik altijd het werken met kinderen en volwassenen gecombineerd. Ik vind het allebei leuk om te doen. Met kinderen kan ik spelenderwijs iets aan ze leren zodat ze weer goed mee kunnen komen met leeftijdsgenootjes en met volwassenen ben ik meer coachend aan het werk. Ik probeer mensen te leren waar de klachten vandaan komen en wat zij er zelf aan kunnen doen. Tussendoor heb ik verschillende cursussen gedaan en probeer ik mijn kwaliteit te waarborgen. In mei 2018 ben ik bij Fysio Experts in dienst gekomen op de donderdag en vrijdag.

Verder ben ik moeder en vind ik sporten erg leuk. Ik tennis fanatiek en probeer daarnaast ook nog hard te lopen. Buiten zijn is voor mij belangrijk. Lekker wandelen en in de natuur zijn. Daarnaast houd ik van creatief bezig zijn met dingen als tekenen, haken, puzzelen, klussen of kleuren.

Deel dit bericht via