Nieuwsoverzicht

Nieuwe ontwikkelingen en berichten vindt u hieronder. Wij zijn ook actief op Facebook en Twitter!

 • 21-11-2019

  Goedkoopste zorgverzekeringen met fysiotherapie in 2020

  De nieuwe zorgverzekering polissen zijn bekend gemaakt. Het is vanaf nu mogelijk om over te stappen van zorgverzekering voor 2020. Uit een berekening van Zorgwijzer blijkt dat de zorgverzekeringen iets duurder zijn geworden maar de onderlinge verschillen nog steeds flink zijn!

  Lees verder
 • 15-10-2019

  BLOG: Help ik word oud!

  Komend najaar staat er een hoop te veranderen, een mijlpijl in de decennia van het leven wordt bereikt. Ik kijk ik de spiegel, zie een eerste rimpel verschijnen en denk na over alle veranderingen die mijn lichaam al heeft door gemaakt.

  Lees verder
 • 07-10-2019

  Shama is master manueel therapeut!

  Afgelopen zaterdag heeft Shama haar diploma tot Master in de manuele therapie in ontvangst mogen nemen. Wij hebben haar daarom vorige week in het zonnetje gezet!

  Lees verder
 • 23-09-2019

  Psychosomatiek special: 5 tips tegen stress

  Stress… niks nieuws in drukke tijden. Stress zorgt voor extra emoties en, indien langere tijd aanwezig, voor lichamelijke klachten. Raymond (psychosomatisch fysiotherapeut) geeft 5 praktische tips hoe u het beste met stress om kunt gaan!

  Lees verder
 • 18-09-2019

  Psychosomatiek special; HELP! Een burn-out!

  U heeft problemen, hoge werkdruk, een verstoorde werkrelatie, ingrijpende veranderingen op het werk, er is iets naars gebeurd of u krijgt minder steun vanuit uw omgeving. Soms wordt het allemaal te veel en u raakt overbelast. Hierdoor verliest u het overzicht en raakt de grip op de situatie kwijt. Dagelijkse bezigheden zijn ineens een stuk moeilijker…

  Lees verder
 • 16-09-2019

  Wij zoeken een psychosomatisch fysiotherapeut voor 24 uur!

  In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste psychosomatisch fysiotherapeut voor 24 uur in de week!

  Lees verder
 • 14-09-2019

  Psychosomatiek special; Mindfulnesstraining

  Een mindfulnesstraining helpt je om terug naar jezelf te keren, zonder te oordelen. Je bewust zijn dat je keuzes hebt. Je leert beter omgaan met moeilijke situaties, stress en pijn. Je hoeft de golven immers niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen! Lees snel verder...

  Lees verder
 • 11-09-2019

  Psychosomatiek special; Raymond van der Hout

  Agnes startte jaren geleden bij FysioExperts als fysiotherapeut met interesse in de haptotherapie. Gaandeweg heeft zij zich omgeschoold tot haptotherapeut en heeft zij het vak fysiotherapie gedag gezegd... Lees snel verder

  Lees verder
 • 07-09-2019

  Psychosomatiek special; Agnes Hinlopen

  Agnes startte jaren geleden bij FysioExperts als fysiotherapeut met interesse in de haptotherapie. Gaandeweg heeft zij zich omgeschoold tot haptotherapeut en heeft zij het vak fysiotherapie gedag gezegd... lees snel verder voor haar heel verhaal.

  Lees verder
 • 04-09-2019

  Psychosomatiek special; Ivonne Woerlee

  Ook deze maand hebben wij weer een themamaand voor jou, namelijk de maand van psychosomatiek! Het lichaam is niet los te koppelen van jouw gevoel, gedachten etc. FysioExperts heeft hier therapeuten in met elk hun eigen specialisatie. Vandaag stellen we onze eerste collega aan u voor!

  Lees verder