Nieuwsoverzicht

Nieuwe ontwikkelingen en berichten vindt u hieronder. Wij zijn ook actief op Facebook en Twitter!

 • 21-01-2019

  Eva en Leonie zijn terug van verlof!

  Eva en Leonie zijn weer terug na hun zwangerschapsverlof! Zoals u ziet, zij hebben er zin in. Wilt u een afspraak maken voor kinder(bekken)fysiotherapie? Neem dan contact met ons op: 079 - 343 52 40.

  Lees verder
 • 18-01-2019

  Wij zoeken een enthousiaste psychosomatisch fysiotherapeut!

  In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste psychosomatisch fysiotherapeut voor 8-16 uur in de week!

  Lees verder
 • 18-12-2018

  Winter op komst

  De temperatuur daalt. Na een lange hete zomer daalt de thermometer steeds verder en zitten sommige van ons met smacht te wachten op de eerste dagen onder het vriespunt. Bevroren sloten, ijzige wind en misschien zelf een witte vlok op je neus, voor sommige een genot en voor de ander een tijd om weer snel te vergeten.

  Lees verder
 • 18-12-2018

  Recordaantal overstappers verwacht

  Een op de zes Nederlanders acht de kans dit jaar groot om over te stappen naar andere zorgverzekering. De premies gaan dit jaar flink omhoog en wie overstapt kan veel geld besparen. Dat is de uitkomst van het meest recente onderzoek van vergelijkingssite Pricewise.

  Lees verder
 • 12-12-2018

  Belangrijke wijziging!

  Vanaf 1-1-2019 zullen de afspraakherinneringen 48 uur van tevoren worden verzonden per mail en/of via een pushbericht op uw telefoon

  Lees verder
 • 16-11-2018

  Steeds meer patiënten gaan zonder verwijzing van de huisarts naar de fysiotherapeut!

  Onderzoeksbureau Nivel heeft recent onderzoek verricht welke patiënten zelf contact opnemen met een fysiotherapiepraktijk (DTF), zonder verwijzing van een huisarts of andere medisch specialist.

  Lees verder
 • 16-11-2018

  Tussen goedkoopste en duurste zorgverzekering zit in 2019 een verschil van €410!!

  De nieuwe zorgverzekering polissen zijn vorige week allemaal bekend gemaakt. Het is vanaf nu mogelijk om over te stappen van zorgverzekering voor 2019. Uit een berekening van Zorgwijzer blijkt dat de onderlinge verschillen tussen zorgverzekeringspolissen groter zijn dan dat ze ooit zijn geweest!

  Lees verder
 • 15-11-2018

  Conditieopbouw voor een operatie, revalidatie na een operatie!

  Een operatie is iets waar niemand op zit te wachten, maar soms is het onvermijdelijk. Een operatie heeft grote invloed op het functioneren van uw lichaam. Bent u geopereerd aan uw nek, rug, heup, knie, enkel, schouder of elleboog? Dan zult u daarna waarschijnlijk moeten revalideren. Dit vraagt fysiek veel van u. Of het nu om een nieuwe heup, een hernia of uw enkel gaat, uit onderzoek blijkt: hoe fitter u het ziekenhuis in gaat, hoe beter u eruit komt.

  Lees verder
 • 06-11-2018

  Paramedische zorg bij chronische ziektes komt steeds meer in het gedrang!

  Wist u dat er in Nederland bijna 9 miljoen mensen met een chronische ziekte bekend zijn bij een huisarts? En ruim 90% van de 75-plussers last heeft van een chronische ziekte? Toch zijn er veel onduidelijkheden over wat een chronische ziekte is en komt de paramedische zorgverlening rondom een chronische ziekte daarom meer en meer in het gedrang.

  Lees verder
 • 06-11-2018

  Afscheid Marjolein

  Marjolein gaat ons helaas verlaten, hierbij nog een aantal mooie woorden van haar!

  Lees verder