Nieuwsoverzicht

Nieuwe ontwikkelingen en berichten vindt u hieronder. Wij zijn ook actief op Facebook en Twitter!

 • 12-07-2019

  7 tips voor tijdens je revalidatie!

  De fysiotherapeut is de ervaringsdeskundige op het gebied van het bewegingsapparaat. Master sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in sport specifieke revalidatie; ze maken het verschil om samen met een sporter het hoogst haalbare niveau te bereiken. Dagelijks een rondje wandelen, een marathon lopen of de sterren van de hemel spelen op het voetbalveld; de sportfysiotherapeut is een kei in het motiveren, bewaakt de grenzen en is er voor iedere sporter!

  Lees verder
 • 09-07-2019

  UITGELICHT: Posturaal syndroom- houding-gerelateerde rugklachten

  Wij als rugspecialisten kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar een juiste houding aannemen is zeer belangrijk om rugklachten te voorkomen. Steeds vaker zien wij mensen in de praktijk komen, die last hebben van hun rug bij langdurig zitten, staan of liggen. Dit, terwijl deze klachten vaak eenvoudig voorkomen kunnen worden door de juiste houding aan te nemen. Maar wat is nu precies een ‘goede houding’? In deze blog gaan wij dieper in op een posturaal syndroom en hoe u dit kunt voorkomen.

  Lees verder
 • 03-07-2019

  10 tips om te blijven bewegen onderweg en tijdens uw vakantie

  Heeft al een zomervakantie geboekt? U bent zeker niet de enige. Samen met jou trekken de komende weken nog miljoenen andere Nederlanders de wijde wereld in! Veel mensen laten het sporten en actief zijn het liefste thuis en richten zich vooral op het heerlijke eten, de cocktails en lekker luieren op het strand. Nu is het natuurlijk niet zo dat de dagelijkse beweging opeens niet meer nodig is om fit te blijven, alleen vaak wordt er tegenop gezien. Onnodig, want eigenlijk is bewegen op vakantie helemaal niet zo moeilijk als u denkt!

  Lees verder
 • 30-06-2019

  1 juli dag van de houding!

  Maandag 1 juli is het de dag van de houding. Hoe is uw houding? De hele week (van 1 juli tot en met 5 juli) kunt u een gratis houdingcheck van 10 minuten krijgen. Maak een afspraak hiervoor bij 1 van de oefentherapeuten Cesar/Mensendieck van FysioExperts.

  Lees verder
 • 20-06-2019

  Een ontroerend gedicht over Parkinson

  Soms ontvangen wij een bericht van een patiënt, dit gedicht ontroerde ons. Een patiënt van Marianne met Parkinson verwoordt haar situatie prachtig, leest u met ons mee?

  Lees verder
 • 11-06-2019

  Wij hebben vacatures!

  FysioExperts zoekt enthousiaste collega's! Bent u of kent u een potentiële collega? Wij horen graag van u, zie de vacature voor details en contactgegevens.

  Lees verder
 • 05-06-2019

  Slaaptips FysioExpert

  De één stapt al voor de wekker gaat vrolijk uit bed, de ander slaapt het liefst een gat in de dag. Slaap is voor iedereen anders, maar voor elk mens belangrijk. Genoeg slaap houdt namelijk het lichaam en de hersenen gezond, zodat u goed van start kunt voor wat de dag u brengt!

  Lees verder
 • 04-06-2019

  Even voorstellen; Petra van der Boom

  Petra van der Boom is al 12 jaar werkzaam bij FysioExperts en doet dat nog altijd met veel plezier. Petra is een Oefentherapeut Mensendieck en heeft als aandachtsgebied houdingstherapie, spanningstherapie en slaapproblematiek. Hier onder lees je haar hele verhaal.

  Lees verder
 • 26-05-2019

  Let op; 30 mei gesloten

  Onze praktijken zijn op Hemelvaart gesloten! Vrijdag 31 mei staan wij gewoon weer voor u klaar :-)

  Lees verder
 • 15-05-2019

  MS? Dit kunnen we voor doen!

  Wist u dat miljoenen zenuwuitlopers ervoor zorgen dat uw zenuwcellen verbonden blijven en zo uw zenuwstelsel intact blijft? Normaal gesproken zou dit zo moeten werken, alleen helaas zijn er ook miljoenen mensen waar dit niet zo gaat. MS is een van de ziektes waar op dit moment nog niet veel tegen te doen valt en helaas is het (nog) niet geneesbaar. Kunt u er dan helemaal niets tegen doen? Jawel! Fysiotherapie kan u hierin begeleiden. Blijven bewegen en aan de slag gaan met een therapeut helpt!

  Lees verder