Nieuwsoverzicht

Nieuwe ontwikkelingen en berichten vindt u hieronder. Wij zijn ook actief op Facebook en Twitter!

 • 04-03-2019

  Wat kan de fysiotherapeut betekenen bij Diabetes?

  Diabetes is één van de meest voorkomende chronische ziektes in Nederland, maar wist u ook dat het ook één van de belangrijkste doodsoorzaken is in ons land? Ruim 1 miljoen Nederlanders hebben diabetes en dit aantal stijgt nog altijd snel.

  Lees verder
 • 04-03-2019

  Het geheime recept voor een langer en gezonder leven

  We kunnen langer leven met minder kwalen, tenminste dat geeft verouderings-onderzoeker Andrea Maier aan. Het geheime recept? Spierballen kweken!

  Lees verder
 • 21-02-2019

  Kinderbekkenfysiotherapie

  Kinderbekkenfysiotherapie (KBF) is een specialisatie binnen de fysiotherapie waarbij een kinderfysiotherapeut of een bekkenfysiotherapeut zich heeft gespecialiseerd met een 1 jaar durende post-HBO opleiding in het behandelen van kinderen met plas- en/of poepproblemen.

  Lees verder
 • 04-02-2019

  Hoeveel beweging heeft u nodig om gezond te blijven?

  Bewegen is gezond dat weten we allemaal, maar hoeveel beweging heeft u nu echt nodig?

  Lees verder
 • 04-02-2019

  Fysiotherapie wordt steeds belangrijker in de samenleving

  Dit komt vooral door bewustwording leefstijl en toename chronische aandoeningen!

  Lees verder
 • 31-01-2019

  Oefentherapie bij COPD vergoed vanaf eerste behandeling!

  Heeft u COPD of kent u iemand met COPD? Lees dan dit bericht goed! Vanaf 1 januari 2019 wordt oefentherapie bij COPD namelijk vergoed vanaf de eerste behandeling. De minister heeft dit besloten vanwege de wetenschappelijke effectiviteit van revalidatie bij COPD.

  Lees verder
 • 21-01-2019

  Eva en Leonie zijn terug van verlof!

  Eva en Leonie zijn weer terug na hun zwangerschapsverlof! Zoals u ziet, zij hebben er zin in. Wilt u een afspraak maken voor kinder(bekken)fysiotherapie? Neem dan contact met ons op: 079 - 343 52 40.

  Lees verder
 • 18-01-2019

  Wij zoeken een enthousiaste psychosomatisch fysiotherapeut!

  In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste psychosomatisch fysiotherapeut voor 8-16 uur in de week!

  Lees verder
 • 18-12-2018

  Winter op komst

  De temperatuur daalt. Na een lange hete zomer daalt de thermometer steeds verder en zitten sommige van ons met smacht te wachten op de eerste dagen onder het vriespunt. Bevroren sloten, ijzige wind en misschien zelf een witte vlok op je neus, voor sommige een genot en voor de ander een tijd om weer snel te vergeten.

  Lees verder
 • 18-12-2018

  Recordaantal overstappers verwacht

  Een op de zes Nederlanders acht de kans dit jaar groot om over te stappen naar andere zorgverzekering. De premies gaan dit jaar flink omhoog en wie overstapt kan veel geld besparen. Dat is de uitkomst van het meest recente onderzoek van vergelijkingssite Pricewise.

  Lees verder