Nieuwsoverzicht

Nieuwe ontwikkelingen en berichten vindt u hieronder. Wij zijn ook actief op Facebook en Twitter!

 • 24-06-2020

  Behoud van fitheid tijdens chemotherapie

  In het vakblad voor fysiotherapie stond een interessant artikel over een onderzoek naar het effect van het volgen van een beweegprogramma tijdens chemotherapie bij patiënten met borstkanker. Als gespecialiseerd Oncologiefysiotherapeut, werd ik natuurlijk direct enthousiast bij het lezen van de positieve resultaten van het onderzoek en ik wil dit dan ook graag met u delen!

  Lees verder
 • 05-06-2020

  Het belang van Fysiotherapie boven Dokter Google

  Het internet is alwetend. In de enorme hoeveelheid informatie die beschikbaar is, is een antwoord te vinden op élke vraag. Belangrijk is wel dat u de júiste vraag stelt en de (vaak uiteenlopende) antwoorden naar waarde kunt beoordelen, zodat u geen foute conclusies trekt over uw klachten of zelfs aan de slag gaat met onjuiste adviezen. Gaat u bij lichamelijke klachten naar de fysiotherapeut of raadpleegt u ‘Dokter Google’? En is dat wel zo verstandig?

  Lees verder
 • 21-05-2020

  E-consult bij rugproblemen

  Heeft u een klacht, aandoening of blessure waardoor u minder makkelijk beweegt? Dan kan het zijn dat u fysiotherapie nodig heeft. Wilt u graag vanuit huis werken aan uw herstel of revalidatie na een operatie of trauma, dan kunnen wij u helpen op afstand, via een online consult.

  Lees verder
 • 18-05-2020

  Even voorstellen: Marjolein van Kempen

  Hallo, ik wil me graag even voorstellen! Ik ben Marjolein van Kempen en sinds begin april gestart als kinderfysiotherapeut bij FysioExperts.

  Lees verder
 • 14-05-2020

  Belang van beweging voor conditie en kracht

  Uw lichamelijke conditie bepaalt hoe fit u zich voelt. Er wordt ook in deze tijden veel gesproken over het belang van een goede conditie. Maar wat zijn de voordelen van een goede conditie? Waarom moet u uw conditie langzaam opbouwen? En waarom neemt uw opgebouwde conditie zo snel af als u niet meer sport?

  Lees verder
 • 05-05-2020

  Fysiotherapie bij FysioExperts in tijden van Corona - update 5 mei

  Onze beroepsgroep heeft een update gegeven over onze behandelrichtlijnen, lees hier wat dit voor de behandelingen betekent.

  Lees verder
 • 29-04-2020

  Parkinson en het Coronavirus

  Het nieuwe Coronavirus en alle maatregelen eromheen hebben een grote impact op ieders leven. Maar deze crisis heeft extra impact wanneer u leeft me een chronische ziekte zoals Parkinson. Oefentherapeut Marianne, lid van het ParkinsonNet, geeft een toelichting.

  Lees verder
 • 28-04-2020

  Fysiotherapie bij FysioExperts in tijden van Corona

  Hoe gaan we in tijden van Corona om met fysiotherapie? E-consulten, telefonisch consult of een afspraak op de praktijk? Het is allemaal mogelijk, Mariëtte legt het u uit.

  Lees verder
 • 27-04-2020

  “Het is een enorm voordeel dat alles via één app kan”

  Wij maken sinds februari gebruik van MijnZorgApp. MijnZorgApp (MZA) is een mobiele app waarmee wij onder andere afspraken inplannen, met onze klanten kunnen videobellen en online huiswerkoefeningen op video beschikbaar kunnen maken. Het biedt ons de mogelijkheid zorg te kunnen blijven bieden in deze tijd van corona. Onze eigen Evelien Stokhof zal hier meer over vertellen.

  Lees verder
 • 08-04-2020

  Zit jij er ook zo bij? Voorkom klachten en laat u adviseren over een goede houding bij uw thuiswerkplek!

  Op het moment zitten veel mensen thuis achter de pc of laptop te werken. Als snel gebeurt het dat je werkplek instelling niet optimaal is. Zijn de instellingen van je werkplek niet goed, dan kan je klachten krijgen aan bijvoorbeeld nek, schouder, arm en rug.

  Lees verder