Blog

Korte verhalen en ervaringen uit onze dagelijkse praktijk

 • 04-03-2019

  Mijn kennismaking met FysioExperts

  Mijn eerste kennismaking met FysioExperts was als student fysiotherapie. Uren schrijven aan een scriptie zorgde ervoor dat ook mijn rug en nek niet meer bewogen zoals het hoorde. Zoals u begrijpt, een afspraak bij de fysiotherapeut volgde…

  Lees verder
 • 20-09-2017

  Effectievere behandeling door samenwerking!

  Een belangrijke pijler van goede gezondheidszorg is dat hulpverleners samenwerken, waarbij ieders aandeel aan de behandeling van een patiënt met elkaar wordt afgestemd. Bij FysioExperts gebeurt dat veelvuldig. Er wordt tijd gereserveerd voor een multidisciplinair overleg(MDO), een overleg tussen verschillende hulpverleners. Waardoor alle puzzelstukjes in elkaar vallen. De behandeling wordt hierdoor effectiever omdat ‘ruis op de lijn’ wordt verminderd en de ‘neuzen dezelfde kant op wijzen’.

  Lees verder
 • 07-08-2017

  De Vierdaagse van Nijmegen uitlopen?! Fit ondanks kanker!

  In deze blog vertellen Daniëlle van Asten (oncologie fysiotherapeut) en haar patiënt hoe het is om samen te werken aan een doel: het wandelen van de Vierdaagse van Nijmegen.

  Lees verder
 • 31-05-2017

  Voor het eerst op schoolkamp zonder luier

  Het eerste blog van FysioExperts is gemaakt door kinderbekkenfysiotherapeut Marjolein Veldman. Marjolein bijt het spits af bij een serie verhalen uit onze dagelijkse praktijk. Ze vertelt over een blije moeder en een trotse zoon die na behandeling zonder luier voor het eerst op schoolkamp kon.

  Lees verder