Vitaal leven: voor meer grip op uw leven

Optimaal vitaal zijn en levenslustig blijven, dat is belangrijk. Met de cursus 'Vitaal leven' leert u, aan de hand van theorie en praktijk, hoe het beste om te gaan met voeding, ademhaling, stress, emoties en slapen.

Heeft u spanningsklachten, ademhalingsproblemen, aanhoudende lichamelijke klachten, slaapproblemen of voelt u zich onrustig? Dan is deze cursus iets voor u.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 uur en bedraagt €120,-. Afhankelijk van de aanmelding vindt de cursus plaats op dinsdagochtend of -middag.

Op dit moment is er nog geen startdatum bekend, indien u meer informatie wilt ontvangen neem dan contact op met de assistente.

Een rustige gemoedelijke manier van begeleiden was prettig. We hebben ook veel gelachen!
Ik heb ook veel dingen ontdekt, bijvoorbeeld de oefeningen om beter in te slapen en het dansen wat ik erg prettig vond.

Veelgestelde vragen

 • Hoe meld ik mij aan voor een cursus of training?

  Vul uw contactgegevens in middels het contactformulier en u wordt teruggebeld door de assistente of de cursusleider. Zij kunnen u praktische informatie geven, zoals data en tijden.

  U kunt via de assistente informatie (folder etc) aanvragen over de cursus of training waarin u geïnteresseerd bent.

 • Ik wil graag aanvullende informatie ontvangen.
  U kunt bij de assistente aangeven dat u aanvullende informatie wilt ontvangen. Afhankelijk van uw specifieke vragen kan zij deze beantwoorden, een folder toe sturen of vragen of de betreffende therapeut u terug laten bellen. Loop gerust binnen op een locatie om daar een folder uit het folderrek mee te nemen!
 • Wat zijn de kosten voor de training of cursus?

  U kunt de kosten vinden in het tariefoverzicht (downloads) en de betreffende pagina van de training of cursus.

 • Wanneer start de training of cursus?

  Dit verschilt per training of cursus. De cursusleiders hebben altijd een actueel overzicht van de startdata. Indien er een startdatum bekend is zullen wij deze, via de nieuwsberichten en onze Facebookpagina, aan u kenbaar maken. U kunt ook uw contactgegevens en vraag achterlaten middels het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   

  Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief? Dan volgt u de laatste nieuwtjes!

Wij bieden Vitaal leven op de volgende locaties