Mindfulness: Rust en focus in het dagelijks leven

In de Mindfulnesstraining leert u om met een vriendelijke, niet oordelende aandacht in het hier en nu aanwezig te zijn. De tegenhanger van de automatische piloot, de dingen doen zonder je er bewust van te zijn. 
 
Heeft u chronische pijn, een burn-out, stress, een verstoorde ademhaling, angst of depressieve klachten? Of heeft u moeite met het omgaan met de onophoudelijke stroom van gedachten in uw hoofd? Dan is deze training iets voor u.

Voorafgaand aan de start van de training vindt er een intake plaats waarin uw persoonlijke situatie en doelen in kaart worden gebracht.
 
De training bestaat uit 8 avonden van 2,5 uur en wordt gegeven op maandag- of dinsdagavond. De kosten voor 8 bijeenkomsten bedragen €295,-. Dat is inclusief werkboek en koffie/thee.

Er starten zeer frequent nieuwe cursussen. Voor informatie over de training en de volgende startdatum kunt u bellen naar 079-343 52 40 of een mail zenden naar info@fysioexperts.nl

Veelgestelde vragen

 • Hoe meld ik mij aan voor een cursus of training?

  Vul uw contactgegevens in middels het contactformulier en u wordt teruggebeld door de assistente of de cursusleider. Zij kunnen u praktische informatie geven, zoals data en tijden.

  U kunt via de assistente informatie (folder etc) aanvragen over de cursus of training waarin u geïnteresseerd bent.

 • Ik wil graag aanvullende informatie ontvangen.
  U kunt bij de assistente aangeven dat u aanvullende informatie wilt ontvangen. Afhankelijk van uw specifieke vragen kan zij deze beantwoorden, een folder toe sturen of vragen of de betreffende therapeut u terug laten bellen. Loop gerust binnen op een locatie om daar een folder uit het folderrek mee te nemen!
 • Wat zijn de kosten voor de training of cursus?

  U kunt de kosten vinden in het tariefoverzicht (downloads) en de betreffende pagina van de training of cursus.

 • Wanneer start de training of cursus?

  Dit verschilt per training of cursus. De cursusleiders hebben altijd een actueel overzicht van de startdata. Indien er een startdatum bekend is zullen wij deze, via de nieuwsberichten en onze Facebookpagina, aan u kenbaar maken. U kunt ook uw contactgegevens en vraag achterlaten middels het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   

  Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief? Dan volgt u de laatste nieuwtjes!

Wij bieden Mindfulnesstraining op de volgende locaties