Druk, druk, druk: van kinderen wordt vandaag de dag veel verwacht!

Mindfulness is een beproefde methode om de aandacht te trainen en de concentratie te verbeteren.

Adempauze is op een makkelijke toegankelijke manier om dit te leren en rust te vinden in jezelf. Niets zweverig! En iets wat je overal kunt gaan toepassen wanneer je maar wilt. Door mindfulness kun je leren:

 • beter concentreren
 • intenser genieten
 • meer ontspannen
 • beter slapen
 • beter omgaan met stress en irritatie

Je leert jezelf beter begrijpen. Waarom gevoelens soms zo lang blijven doorzeuren. Hoe je manier van denken je leven beïnvloedt. En daardoor ga je anderen ook beter begrijpen!

In de 8 bijeenkomsten worden er oefeningen gedaan met aandacht, ontspanning, adem en beweging. Er komt altijd wat “huiswerk” bij, om ook thuis en op school verder te oefenen met wat je geleerd hebt. Daarnaast zijn er 2 bijeenkomsten met de ouders.

Praktische informatie

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten, waarvan er 2 bijeenkomsten met de ouders zijn. De bijeenkomsten zijn dinsdagmiddag (16.00-17.00 uur) of de zaterdagochtend. De kosten zijn € 195,-. Dit is inclusief syllabus.

Bij voldoende aanmeldingen start de cursus zo snel mogelijk.

Wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact op met de assistente: 079 -343 52 40 of e-mail: info@fysioexperts.nl

Veelgestelde vragen

 • Hoe meld ik mij aan voor een cursus of training?

  Vul uw contactgegevens in middels het contactformulier en u wordt teruggebeld door de assistente of de cursusleider. Zij kunnen u praktische informatie geven, zoals data en tijden.

  U kunt via de assistente informatie (folder etc) aanvragen over de cursus of training waarin u geïnteresseerd bent.

 • Ik wil graag aanvullende informatie ontvangen.
  U kunt bij de assistente aangeven dat u aanvullende informatie wilt ontvangen. Afhankelijk van uw specifieke vragen kan zij deze beantwoorden, een folder toe sturen of vragen of de betreffende therapeut u terug laten bellen. Loop gerust binnen op een locatie om daar een folder uit het folderrek mee te nemen!
 • Wat zijn de kosten voor de training of cursus?

  U kunt de kosten vinden in het tariefoverzicht (downloads) en de betreffende pagina van de training of cursus.

 • Wanneer start de training of cursus?

  Dit verschilt per training of cursus. De cursusleiders hebben altijd een actueel overzicht van de startdata. Indien er een startdatum bekend is zullen wij deze, via de nieuwsberichten en onze Facebookpagina, aan u kenbaar maken. U kunt ook uw contactgegevens en vraag achterlaten middels het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   

  Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief? Dan volgt u de laatste nieuwtjes!

Wij bieden Mindfulness voor kinderen op de volgende locaties