Babymassage: verstevig en begrijp de band met uw baby

Met babymassage versterkt u de band tussen u en de baby. Het heeft een positief effect op zowel emotioneel als lichamelijk gebied. Daarnaast leert u door babymassage de baby beter te begrijpen; zo kunt u vlugger reageren op signalen.

Bij de cursus leert u naast verschillende massagetechnieken de nodige til- en draagtechnieken, maar krijgt u ook adviezen over darmkrampjes en onrustige baby's.

De cursus is bedoeld voor ouders/verzorgers van baby's van 6 weken tot ongeveer 9 maanden oud (tot uw kind tijgert). De kosten voor de 4 bijeenkomsten zijn: €50,- (inclusief koffie/thee). Cursusdagen zijn op woensdagochtend van 9.15 tot 10.15 uur.

Neem bij de cursus het volgende mee:
• 2 Handdoeken
• Verschoningen
• Eten/drinken voor uw baby
• Massageolie (wij raden het merk Volatile aan)

 

Op dit moment is er nog geen startdatum bekend, indien u meer informatie wilt ontvangen neem dan contact op met de assistente.

Veelgestelde vragen

 • Hoe meld ik mij aan voor een cursus of training?

  Vul uw contactgegevens in middels het contactformulier en u wordt teruggebeld door de assistente of de cursusleider. Zij kunnen u praktische informatie geven, zoals data en tijden.

  U kunt via de assistente informatie (folder etc) aanvragen over de cursus of training waarin u geïnteresseerd bent.

 • Ik wil graag aanvullende informatie ontvangen.
  U kunt bij de assistente aangeven dat u aanvullende informatie wilt ontvangen. Afhankelijk van uw specifieke vragen kan zij deze beantwoorden, een folder toe sturen of vragen of de betreffende therapeut u terug laten bellen. Loop gerust binnen op een locatie om daar een folder uit het folderrek mee te nemen!
 • Wat zijn de kosten voor de training of cursus?

  U kunt de kosten vinden in het tariefoverzicht (downloads) en de betreffende pagina van de training of cursus.

 • Wanneer start de training of cursus?

  Dit verschilt per training of cursus. De cursusleiders hebben altijd een actueel overzicht van de startdata. Indien er een startdatum bekend is zullen wij deze, via de nieuwsberichten en onze Facebookpagina, aan u kenbaar maken. U kunt ook uw contactgegevens en vraag achterlaten middels het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   

  Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief? Dan volgt u de laatste nieuwtjes!

Wij bieden Babymassage op de volgende locaties